AK Parti son dakikası: Suikast girişimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOLGA BİRGÜCÜ – Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için parti liderleri oylarını kullandı. Oy kullanma işlemleri saat 17:00 itibariyle oy kullanma işlemi tamamlandı. Sandıklar açıldı, oy sayma işlemine geçildi.


Oy sayma işlemlerinin devam ettiğinin altını çizen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.


"HER ŞEYDEN ÖNCE MİLLETE VE SANDIĞA SAYGISIZLIKTIR"


Anadolu Ajansı’nın manüplasyon yaptığını söylerek eleştirilerde bulunan ve açıklamasında "13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu" diyen İmamoğlu’nu topa tutan Ömer Çelik şunları söyledi: 


"Suikast girişimidir. Milli iredeye saygılıyız. Milletin tercihine saygılıyız. Açıklama bir gasp girişimidir. Çok utanç verici bir açıklamadır. Niye bu kadar telaşlanıyorsunuz. Rahat olun. Millet kararını vermiştir. Çıkıpta oylar sayılırken cumhurbaşkanı ilan etmek, sorumsuz ve saygısız bir yaklaşımdır. Her şeyden önce millete, sandığa saygısızlıktır, sandığın sonucuna karşı da şimdiden bir lekelemedir. Buna müsaade etmeyeceğiz. Sürece saygı duyan, sonuca da saygı duyar. Bunlar kendilerine altlık hazırlamaya çalışıyorlar. Milletin iradesi tecelli edecek, başımızın üzerindedir. Hepimiz bunu saygıyla kabul edeceğiz ve başımızın üstünde taşıyacağız."


diyekonustu.com 

AK Parti son dakikası: Suikast girişimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir